sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Sinun omasi

Autiona katu öinen nyt valvoo, unisena lyhty loistettaan luo, ikkunassa yksi on jota palvoo, kiihkeänä koko sieluni tuo, .... Tämän ihanan Tamara Lundin laulun tahdissa Sinikka aloitti tänään siivoamisen, ikkunat ovat vieläkin pesemättä, mutta onneksi aurinkoisia päiviä ei niin kauheasti ole vielä ollut, joten ikkunat näyttävät pilvisellä säällä vielä ihan kirkkailta.

Viikon mittainen loma meni yhtenä hujauksena, loman jälkeen Sinikka kerkesi olla yhden puolikkaan päivän töissä ja tuli kipeäksi. Flunssa ei ollut mennytkään kunnolla ohi loman aikana, joten nyt piti sitten maata kotona melkein kolme päivää, kylläpä otti lujille. Näin vanhemmiten sitä on varmaan myönnettevä itselleen, että kaikenlaista vaivaa alkaa hiljalleen tulla, sitä ei olla enää niin nuoria ja notkeita neitosia, valitettavasti. Sinikka on alkanut kärsimään unettomuudesta, uni kyllä tulee sänkyyn mentäessä, mutta sitten se loppuu keskellä yötä ja sen jälkeen ei meinaa enää nukahtaa uudestaan. Eilen meinasi rouvien permanenttiaineet mennä ihan sekaisin väsymyksen takia, onneksi Sinikka huomasi asian, ennen kuin rouvien kutrit olisivat tippuneet yksitellen lattialle. Taitaa olla niin, että se rintamiestalon hankkiminen jostain maaseudun rauhasta alkaa tulla ajankohtaiseksi hyvinkin äkkiä, jos tästä unettomuudesta ei päästä nopeasti eroon.

Sinikka oli eilen ystävättärensä Rauni Yletyisen luona kyläilemässä. Rauni järjesti pienoiset tapasjuhlat tulevan Espanjan matkat kunniaksi ja lisäksi televisiosta tuli euroviisujen finaali. Sinikan suosikit eivät oikein menestyneet, mutta onneksi ihana Måns vei voiton Ruotsiin. Kyllä tuollaisten komeiden killisilmien esitykset saavat Sinikankin posket kuumottamaan, ensi sunnuntaina siivotaankin sitten Månsin tahtiin.

Ihanaa viikkoa, nauttikaa tästä orastavasta luonnon vihreydestä nyt, eikä huomenna, PUS!












2 kommenttia:

  1. Voi Sinikka parkaa. Toivottavasti nyt menee jo terveemmissä merkeissä. Unettomuuteen voisi yrittää vanhaa hyvää konstia eli lämmintä sipulimaitoa illalla. Kivoja nuo pikku kuningattaret alimmassa kuvassa. Liekö Elisabeth Sinikan esikuva?

    VastaaPoista
  2. Voi voi,Sinikka,nyt vaan rauhallisesti ja rennosti iltaisin,niin helpottaa.Iltaisin rentouttavaa musiikkia tai hyvää musiikkia.Olen huomannut että kissan pörinän kuuntelu 👂 on myös auttanut saamaan hyvät yöunet.Hyvänmielen elokuva,kirja 📚 tai seura voisi olla paikallaan 😊😉.

    VastaaPoista